Koronavírus Fejérben

2021.01.21. 13:12

Kompenzál a MOL Fehérvár

A koronavírus-járvány okán a zárt kapuk mögött vívott labdarúgó-bajnokság mérkőzései nélkül maradt bérletes szurkolók számára kidolgozta kompenzációs ötletét a MOL Fehérvár FC.

Ferencz Balázs

Bolla Bendegúz is reméli: hamarosan nézők előtt játszhat

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

A MOL Fehérvár FC bérletes szurkolói dönthetnek úgy, hogy a 2020/2021-es őszi szezonra érvényes szezonbelépők megmaradt értékét átviszik a következő szezonra, vagyis olcsóbban tudják megvásárolni bérletüket a következő, látogatható időszakra. Amennyiben ezt a megoldást választja a drukker, most nem kell tennie semmit, a következő bérletvásárlási időszakban kell majd bemutatnia a 2020-as őszi bérletét.

Bolla Bendegúz is reméli: hamarosan nézők előtt játszhat
Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Egy másik opció a pénzvisszafizetés. Ehhez február 15-ig a VidiShopba kell befáradni, majd ott a bérlet bemutatását és a vonatkozó formanyomtatványok kitöltését követően a megadott számlaszámra nyolc munkanapon belül visszautalja klub a fennmaradó összeget.

Az ügymenet részleteiről, az aktuális átvihető, illetve visszakapható összegekről a molfehervarfc.hu internetes oldalon lehet bővebben tájékozódni, s innen lehet letölteni a szükséges formanyomtatványokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában