a Sportclub Csíkszereda csapatát fogadják

2021.01.06. 20:11

Kemény csata vár a Titánokra

Hat nap után folytatja menetelését a Titánok csapata az Erste Ligában, a győri-fehérvári alakulat a Sportclub Csíkszereda csapatát fogadja csütörtökön 18.30-kor a Nemak csarnokban.

Káldor András

Riku Petteri Tiainen (j) góljaira szükség lesz a csíkiak ellen

Fotó: Titánok

Nem vár könnyű mérkőzés a Titánokra, annak ellenére, hogy a csíkiak meglehetősen későn kapcsolódtak az idei küzdelmekbe, mivel őket is elérte a pandémia, és sorra maradtak el a meccseik. Így történt november közepén is, amikor a Fehérvár-farm Erdélyben járt, és nem tudták fogadni őket az ismert okok miatt. Eddig a Sportclub mindössze tizenegy találkozót játszott le, míg a csapatok többsége már húsz körül jár. Mindenesetre az eddigi mérlegük nem mondható rossznak, hat, rendes játékidőben megszerzett győzelem mellett két meccsen hosszabbítás után lett egy pont a jutalmuk, míg három vereségük van. Legutóbb hazai riválisaikkal játszottak, a Gyergyói HK elleni párharc két győzelemmel és két vereséggel párosult.

A Titánok a Dunaújvárosi Acélbikákkal szemben vasárnap izgalmas hatvan perc után kénytelenek voltak fejet hajtani hosszabbítást követően, bár az igazat megvallva háromgólos előnyt nem lett volna szabad elfecsérelniük.

Riku Petteri Tiainen (j) góljaira szükség lesz a csíkiak ellen
Fotó: Titánok

– Büszke vagyok arra, ahogy kezdtük a mérkőzést, a harmadik harmad kezdetén biztos voltam benne, hogy meglesz a negyedik gólunk, olyan erősen kezdtünk, utána oda-vissza játékká alakult a mérkőzés, és ebben nagy hibákat követtünk el, olyanokat, amiket nem szabad. Ebből kaptunk három gólt. A hosszabbításban megvoltak a helyzeteink, de nem éltünk velük – fogalmazott Kasper Vuorinen vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában