Ezentúl már az atlétika területét is lefedi

2020.12.09. 07:15

Új szakosztállyal bővülhet a Tordasi Sportegyesület

Igencsak színesre sikeredett az elmúlt időszak a tordasi sportéletben. Előbb tisztújító közgyűlést tartottak, majd két testvér zöld övet szerzett küzdősportjában.

Korondy Tamás

Zajlanak az építkezések az egyesület telepén

Fotó: Egyesület

Az előző hónap végén lezajlott az egyesület rendes közgyűlése, ahol döntöttek arról, hogy újabb szakosztállyal bővül a sportegyesület – mostantól az atlétika területén is otthont adnak a sportolóknak.

Emellett részleges tisztújításra is sor került, így az elnökség a következők szerint alakul. Farkas Örs az egyesület elnöke, Farkas Zsolt elnökségi tag, illetve technikai vezető. A labdarúgó szakosztályból Korolovszky Gábor az elnökségi tag, Kalamár Domonkost a cselgáncs szakosztály delegálta, Tóth Gábor a tenisz szakosztályt képviseli, míg Farkas István a lövész szakosztályban látja el ugyanezen feladatokat. Sebestény Ákos az íjász szakosztályt képviseli, Farkas Tibor a kártya szakosztályt, végül Szakmáry Zoltán az újonnan alakult atlétika szakosztályért felel majd. Mint megtudtuk, a felügyelő bizottsági feladatokat Somlói Soma irányítja majd.

Döntés született a sportpálya-öltöző beruházásával kapcsolatban is, amelynek előkészítő munkálatai már folyamatban vannak. Vélhetően az új épület kivitelezését december elejére időzítette az egyesület, s ugyanez igaz a tenisz székház bejárati felújítására is. Ezen felül pedig jövőre tervezik a lőtér ráncfelvarrását is.

Zajlanak az építkezések az egyesület telepén
Fotó: Egyesület

Az egyesület kiadott közleményében nyomatékosan kéri, hogy a sporttelep használatára vonatkozóan a járvány miatti, korábbi intézkedéseit és a beruházások védelmi előírásait mindenki vegye figyelembe.

Nemrégen pedig a Lővei testvérek öregbítették a helyi dzsúdó egyesület hírnevét, hiszen a hónap végén lezajlott országos bajnokságon elért arany- és bronzérem megnyerése után sikeres 3. Kyu (vagyis zöld öv – a szerk.) vizsgával koronázták meg az idei versenyszezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában