Koronavírus Fejérben

2020.11.09. 18:42

Visszafogott csapatsportok

Kedd éjféltől már csak zárt kapuk mögött lehet mérkőzést rendezni Magyarországon, de csak a profi bajnokságokban. Az amatőr sportnak megálljt parancsoltak a koronavírus-járvány miatti intézkedések.

Ferencz Balázs

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke egyetért a szigorítással

Fotó: MW

Amennyiben a kormány felhatalmazást kap a rendkívüli jogrend bevezetésére kedden – s minden bizonnyal így lesz –, pihenőre vonul a csapatsportok zöme Magyarországon. Szerdától csak nézők nélkül lehet profi mérkőzést rendezni, vagyis a magyar labdarúgó-válogatott zárt kapuk mögött fogadja Izlandot a sorsdöntő Európa-bajnoki pótselejzetőn (a megvásárolt belépők visszaválthatók), s a Ferencváros–Barcelona-meccsen sem lehetnek nézők.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke egyetért a szigorítással
Fotó: MW

A labdarúgó NB I-en, NB II-n, a női NB II-n, a kézilabda-, kosárlabda-, vízilabda-, röplabda élvonalon kívül, a középszakaszt kihagyó jégkorong Erste Liga-, valamint ICEHL-es küzdelmek kivételével mindenhol szünetel a bajnokság szerdától. Vagyis az NB III, a megyei futballbajnokságok, és az utánpótlás küzdelmei is szünetelnek, 30 napig egészen biztosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában