futsal

2020.11.17. 21:40

Pontok és gólok nélkül

A Dunaferr DUE Dutrade FC csapata a futsal NB I. alapszakaszának 10. fordulójában hatgólos vereségbe szaladt bele az újonc Újpest RFC-220 Volt elleni találkozón.

Káldor András

Csányi Dávid

Fotó: futsalhungary

Újpest RFC 220-Volt–Dunaferr DUE Dutrade FC 6-0 (3-0)

Újpest: Tyukász – Lucas, Lineker, Camara, Fekete O. Csere: Varsányi (kapus), Kavalecz, Németh, Fekete M., Amirehsan, Kulcsár, Póta, Suscsák, Józsa. Edző: Póta Balázs.

Dunaferr: Cseresnyés – Csányi, Schnierer B., Dorogi, Németh L. Csere: Bán (kapus), Schnierer J., Danó, Perjési, Szabó K., Slett, Bartha, Garda. Edző: Facskó József.

Csányi Dávid
Fotó: futsalhungary

Teljesen más mérkőzés volt várható, mint a két csapat előző összecsapásán, amikor a Dunaferr simán nyert 3-0-ra. Mint ismeretes, másfél hete megkongatták a vészharangokat az újvárosiaknál a fő­szponzor kiválása miatt, így profi játékosaik nélkül, a fiataljaikkal folytatták a szezont. A brazil légiós Lineker már a 3. percben bevette Cseresnyés Alex kapuját, és Suscsák Máté révén még ebben a félidőben kétszer volt eredményes a házigazda, 3-0.

A szünet után újfent Lineker ravasz, lapos, távoli lövése talált utat a hálóba, majd a csata végképp eldőlt a 25. percben, amikor Fekete Olivér remek egyéni megmozdulását követően a bal felsőbe lőtt, 5-0. A 32. percben még Lucas növelte az előnyt, egy lekészített labdát továbbítva a kapuba, 6-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában