NB III

2020.11.18. 23:21

Igazságos döntetlen

Az NB III-as Nyugati csoportban több elhalasztott mérkőzést is pótoltak szerdán, köztük a Bicskei TC soproni vendégjátékát is. Vukmir Dragan tanítványai az „Évtized Mérkőzése” a rekordbajnok Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés után látogattak a hűség városába.

Kecskés Zoltán

Nem bírtak egymással a felek, döntetlen lett a vége

Fotó: Bicskei TC

Hiányzó sajnos akadt bőven a bicskei kék-sárgáknál: Dencin­ger sárga lapok, Horváth koronavírus, míg sérülés okán Madarász, Kürti, Török nem állt a szakmai stáb rendelkezésére. De ahogy mondani szokták, itt volt a lehetőség az eddig kevesebbet játszó fiatalok előtt, hogy bizonyítsanak.

Annak ellenére, hogy a mérkőzés eleje a háromszoros válogatott kapus fiának, ifjabb Szűcs Lajosnak bravúrjával kezdődött, mégis a tigrisek örülhettek a vezető találatnak. Egy szabadrúgás variáció után Varga Zoltán futott el a jobb oldalon és adta be a labdát a 16-oson belülre, bár a védők elsőre tisztázni tudtak, a játékszer Sötét Dávidhoz került, aki visszaemelte a kapu elé, Filipovic pedig mesteri mozdulattal 7 méterről a bal felső sarokba bombázott, 0-1. Nem sokáig örülhettek a vendégek, hiszen néhány perccel később már 1-1 állt az eredményjelzőn. Egy szögletet követően elaludt a bicskei védelem, így a berobbanó Kocsis Ármin három méterről a rövid felső sarokba fejelhetett, 1-1. Ekkor kevesen gondolták volna, hogy a mérkőzés eleji gyors gólváltások után a végeredmény is kialakult, de így történt. 80 percnyi fogcsikorgató küzdelem következett, de egyik csapatnak sem sikerült bevinnie a mindent eldöntő találatot. Pedig akárcsak az előző, Lipót Pékség SE elleni találkozón, majdnem a végére maradt a csattanó a bicskeiektől, de sem Radó Dániel, sem Lencsés Bálint nem tudta bevenni Rátkai Zsolt kapuját.

Nem bírtak egymással a felek, döntetlen lett a vége
Fotó: Bicskei TC

Komjáthy Péter, a Bicskei TC klubigazgatója lapunknak a mérkőzés után elmondta, hogy összességében igazságos döntetlen született, de a bicskei lábakban érződött még az FTC elleni szombati meccs extra terhelése, ugyanakkor az utolsó pillanatokban megnyerhették volna így is a meccset.

Sopron–Bicske 1-1 (1-1)

Sopron, V.: Jakab Gábor

Sopron: Rátkai Zs. – Keresztes, Kustor, Purt (Jakab D, 67.) Gáncs – Kocsis Á. (Gere, 80.), Holzmann, Kalmár (Tóth A., 56.), Jakab G. – Pető, Harangozó. V.: Weitner Ádám.

Bicske: Szűcs L. – Radó, Sötét, Vékony – Kákonyi, Varga Z. (Varga Zs., 88.), Peinlich (Németh J., 56.), Lencsés B. – Farkas M. (Mlinárcsik, 88.), M. Filipovic (Lassú Zs., 73.), Pekowski. V.: Dragan Vukmir.

Gól: Kocsis Á. (10.), illetve M. Filipovic (6.)

Sárga lap: Keresztes K. (92.), illetve Kákonyi D. (37.), Filipovic (52.), Vékony (71.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában