futsal

2020.10.18. 22:45

Fájó vereség

A futsal NB I. alapszakaszának 7. fordulójában a tabellán két egymást üldöző együttes találkozott, aminek a végén a DEAC örülhetett, míg a Dunaferr DUE Dutrade együttese bánkódhatott.

Káldor András

Horváth Benedek (b) küzdött, de kikapott a Dunaferr F.: DEAC

DEAC –Dunaferr DUE 3-2 (2-2)

Vezette: Szilágyi – Takács Á. – Kiss P.

DEAC: Krajcsi – Faragó, Szentes-Bíró, Siska 1, Kántor 1. Csere: Dobi, Tóth A., Szabó L., Thiago, Rácz 1, Berecz, Szabó J. V.: Elek Gergő

Dunaferr: Rigó – Németh P., Klacsák, Seregy, Horváth B. Csere: Sánta, Csányi 1, Szeghy, Östör, Dorogi, Mon­tero 1, Németh L. V.: Frank Tamás.

A mérkőzés előtt a két csapat között két pont volt, így megvolt a sansz a Dunaferr előtt, hogy akár meg is előzze 4. helyen álló riválisát.

Horváth Benedek (b) küzdött,
de kikapott a Dunaferr F.: DEAC

A zsinórban korábban két győzelmet jegyző vendéglátóknál azonban 2. percben Kántor Tamás ügyesen húzta el a labdát Rigó László mellett, majd higgadtan értékesítette helyzetét, 1-0. A Debrecen a folytatásban is dominált, ezt Szentes-Bíró Tamás kapufája is alátámasztotta. Majd Sánta János szabadrúgását követően Krajcsi Bencének itt is a kapufa besegített. A 19. percben a spanyol Thiago Alves Dos Santos passzolt Rácz Zsolthoz, aki megduplázta a hazai előnyt, 2-0. Még a félidő előtt szépített az újvárosi gárda, Csányi Dávid szerzett labdát, és 9 méterről bombázott a hálóba, 2-1. Néhány pillanat múlva a hatodik debreceni fault után büntetőt rúghatott a Dunaferr, Dobi Attila nem védhette Antonio Hinojosa Montero lövését. A 28. percben kettő az egyben indult meg a DEAC, Siska Gergő pedig nem is hibázta el ezt a lehetőséget, 3-2. A hajrában az öt mezőnyjátékossal rohamozott a Dunaferr, ám ezúttal nem sikerült, elmaradt az egyenlítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában