Megtörnék a jeget

2020.10.06. 18:00

Az első győzelmet ünnepelné otthon a Csákvár

Bár a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki, Európa-bajnoki pótselejtezője miatt nem lesz forduló a hét végén a másodosztályú Merkantil Bank Ligában, az Aqvital FC Csákvár elmaradását pótolja pénteken a komárom-esztergomiak ellen.

Kecskés Zoltán

Fotó: Pixabay.com

Mint közismert, a klubot sújtó koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak elhalasztani az eredetileg szeptember 13-ra kiírt Dorog elleni mérkőzést. Az új időpontról már akkor megegyeztek a csapatok, hogy kihasználva a válogatott szünetet, összecsapnak egymással. Pénteken 17 órakor Csákváron, hazai pályán fogadják a piros-fekete gárdát.

Most talán minél eddiginél jobban ráfér Visinka Ede csapatára a biztatás. Ilyen jelek már vannak, ugyanis az elmúlt két bajnoki találkozón mindkétszer vezetett az Aqvital, ám sajnos a Kazincbarcika és az ETO ellen is pont nélkül maradt, így továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykedik. Mindössze három egységet gyűjtöttek az eddig lejátszott fordulók során, így nagyon kellenének a pontok. A klub háza táján bíznak benne, hogy pénteken a Dorog ellen megtörhet a jég, s végre elindulhat a gárda felfelé. Ellenfelük a Dorog, a tabella 12. helyéről várja a pénteki összecsapást.

A klub felhívja szimpatizánsai figyelmét, hogy ha valamikor, akkor most nagyon nagy szükségük van a szurkolóikra. Kérik, hogy minél nagyobb számban jöjjenek ki a találkozóra és hangosan buzdítsák játékosaikat. Hozzáteszik, mindegy, hogy szép vagy csúnya játékkal, gól­záporral vagy egy gólvonalon éppen csak átvánszorgó öngóllal nyernek, de muszáj itthon tartaniuk a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában