Munkába állt a Profi Kempo Akadémia

2020.09.01. 20:26

Pezsgett a fehérvári kempós élet nyáron

A kempo a népszerű sportágak közé tartozik a koronázóvárosban, a kétezres évek óta egyre jobban fejlődik, melyhez a Takács Attila nevével fémjelzett akadémia is nagyban hozzájárult.

Káldor András

Takács Attila (piros) irányításával kezdetét vette a szezon

Fotó: profikempo

A 6. danos Takács Attila, a Profi Kempo Akadémia elnöke nyitotta meg a 2020–2021-es tanévet a Videoton Oktatási Központban. Az edzeni vágyó kempokákat ebben a szezonban, a tavalyihoz hasonlóan, Takács Attilán kívül a 3. danos Baricz Máté, valamint az 1. danos Gombaszögi Viktória fogja edzeni.

A Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség központi edzőtáborában, Felsőtárkányban a PKA 18 fővel képviseltette magát, amelyből kilencen vizsgára készültek fel, és tettek sikeres övvizsgát, ezzel egy magasabb fokozatra kerülve. Mindezeket teljesítették: Varga Dóra, Lamik Armand 4. kyu, Krausz Bence, Takács Napsugár 7. kyu, Nemes Ferenc, Rácz Alex, Rácz Nimród és Paizs Gábor 10. kyu.

A Profi Kempo Akadémia több szempontból is megújultan várja az új tanévet.

Takács Attila (piros) irányításával kezdetét vette a szezon
Fotó: profikempo

– Az edzőteremben és az öltözőkben a nyár folyamán elvégezték a szükséges tisztasági festést és nagytakarítást, így a lehető legnagyobb biztonságban lehet megtartani a foglalkozásokat. A klub weboldala megújult, melyen a sportág szerelmesei és az érdeklődők folyamatosan megtalálják az aktuális híreket, információkat az edzésekkel, versenyekkel kapcsolatban – tájékoztatta lapunkat Takács Attila, akit elnökségi taggá választottak a Magyar MMA Kevert Harcművészetek Szövetségében (HMMAF) a 2020 júniusában rendezett szövetségi közgyűlésen, Székesfehérváron. Az elnökség taglétszáma kibővült öt főre, megalakult a bírói bizottság és a felügyelőbizottság. Idén nyáron Szegeden volt edzőtábor a Szegedi Küzdősport Klub szervezésében, és a szövetség tervezi versenyek szervezését is.

Az idei tanévtől négy csoportra bővült a PKA csoportjainak száma. A meglévő kölyök-, gyerek- és felnőttcsoport mellett egy új, női csoport várja az érdeklődőket a VOK-ban. Ennek edzéseit a központi táborban 1. danra sikeres vizsgát tett Gombaszögi Viktória tartja minden szerdán délután.

– Szeretettel várjuk az újakat, régieket minden csoportunkba. Az egyesülettel kapcsolatos friss híreket mindig közzétesszük a klub Facebook-oldalán, illetve a weboldalon. Az idei tanévre tervben van a már hagyománnyá vált Alba Kupa, illetve a profi kempo gála megrendezése, de a világban kialakult helyzet miatt ezek megtartása még bizonytalan – tette hozzá Takács Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában