futás

2020.09.02. 21:45

Két éremmel a zsebben

A móri születésű Góczán Máté, aki a civil életben szerződéses katonaként teljesít szolgálatot, ismét egy remek időszakot tudhat a háta mögött. Két emberpróbáló versenyről is érmekkel térhetett haza.

Kecskés Zoltán

Góczán Máté

Fotó: Versenyző

A Magyar Futósport Egyesület Titans of Hungary csapatának színeiben versenyző Góczán Máté természetesen nagyon boldogan értékelt.

– Augusztus közepén részt vettem Bakonysárkány – Súr között rendezett Sárkány Futáson, ahol 21 kilométer hosszúságú távot kellett teljesíteni a versenyzőknek, 220 méteres szintkülönbség mellett. Elégedett lehetek a teljesítményemmel, ugyanis abszolút értékelésben sikerült megcsípnem a harmadik helyet. A tavalyi formámhoz képest 14 percet javítottam, ami ezúttal egy 1,5 órás félmaratont jelentett.

Góczán Máté
Fotó: Versenyző

Múlt hét szerdán sem pihent, ugyanis rajthoz állt a honvédség által szervezett Országos ötpróbán.

– Hihetetlenül izgalmas és emberpróbáló kihívásnak voltunk kitéve. Volt lézerfegyveres lövészet biatlon célra, gyakorlógránát-dobás, akadálypálya, fegyver szét-összeszerelés és fizikaiállapot-­felmérés, ahol fekvőtámasz, felülés és kondicionáló gyakorlatok után kaptunk pontokat. Büszkeséggel tölt el, hogy ismét a nyakamba kerülhetett a bronzérem!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában