vízipóló

2020.09.25. 16:52

Hazai közönség előtt kezdenek a dunaújvárosi hölgyek

A Dunaújvárosi Egyetem Ma­arsk-Graphics női vízilabdacsapata még szeptember elején egy fantasztikus meccsen védte meg címét a Magyar Kupában. Szombaton pedig már a 2020/2021. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság első fordulójában ugornak vízbe a Fabó Éva Sportuszodában a Tatabánya együttese ellen 11 órai kezdettel.

Kecskés Zoltán

Fotó: DFVE

A mérkőzést megelőzően a csapat válogatott játékosa, Gurisatti Gréta szólalt meg a klub honlapján.

A DUE-MAARSK Európa-bajnoki bronzérmes válogatott vízilabdázója, Gurisatti Gréta jó játékára szükség lesz ismét. Fotó: DFVE

– A Magyar Kupa után két hét pihenőt kaptunk, úgy gondolom, hogy mindenki ki tudta magát pihenni, ez volt igazából a nyári szünetünk. Szerintem sikerült kellően jól beosztani ezt az időt, főleg, hogy első körben csak egy hétről volt szó, kellemes csalódás volt a második hét. A héten egyszerre kezdődött meg a klub és a válogatott csapat edzései, ma este lesz a holnapi meccs előtt közös edzésünk először. Mivel nem a holnapi összecsapáson kell a legnagyobb összhangban tűzzel égnünk, így szerintem ez nem okoz majd problémát, némi dekoncentráltság még beleférhet. Természetesen a játékképére gondoltam, nem a végeredményre, hiszen elvárás a magabiztos győzelem, kiváltképp hazai közönség előtt. Bízom benne, hogy a mérkőzés alakulása engedni fogja, hogy a fiatalabb játékosok több lehetőséghez jussanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában