Hydro Fehérvár AV19

2020.09.27. 21:11

Gólgazdag rajt

Gólzáporos mérkőzésen elszenvedett vereséggel kezdte az osztrák bázisú ICEHL 2020–21-es idényét a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Ferencz Balázs

Kiss Dávid dirigálta a fehérváriakat Grazban Fotó: FAV19

A koronavírus-fertőzés sújtotta fehérváriak 6-4-re kaptak ki a Graz 99ers otthonában, ahol kétszer is vezettek a kék-fehérek. Antti Karhula távollétében Kiss Dávid, a Hydro Fehérvár AV19 másodedzője értékelte az idény első tétmeccsét.

Kiss Dávid dirigálta a fehérváriakat
Grazban Fotó: FAV19

– 14 mezőnyjátékosunk volt, ők pedig elhitték, hogy képesek nyerni, de a fizikai fáradtság ellentmondott az akaratnak. Ha teljes kerettel tudunk majd kiállni, magabiztos győzelmeket fogunk produkálni egy ilyen ellenfél otthonában. Ugyan lőttünk négy gólt – és még lőhettünk is volna –, nem szabadott volna hatot kapnunk. Voltak olyan helyzeteink, amiket sokkal jobban kellett volna megoldanunk, de a felkészülés során összeszokott sorokba az utolsó pillanatban kellett belenyúlnunk. Volt, ahol nem volt idő arra, hogy kialakuljon a kémia, de pozitív példát is láttunk, Erdély Csanád és Toni Kähkönen remekül működtek együtt a találkozó során. ­Összességében nem keresünk kifogásokat, látjuk, miben kell fejlődnünk, mint például a támadó harmadbeli játék, amellyel kapcsolatban ennél sokkal több opciót átvettünk az edzéseken és úgy láttam, nem voltunk elég fegyelmezettek a hazaiak kapuja előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában