dedikálásra, kötetlen beszélgetésekre is sor kerül

2020.08.28. 07:04

Szezonnyitó kosaras sportdélutánra kerül sor pénteken délután a Bregyóban

A kosarasok augusztus 28-án, 17 órától várják a klub szimpatizánsait.

Horog László

Forray Gábor, az Alba Fehérvár kosarasainak trénere Fotó: HL / FMH

Játékos sportversenyekre, dedikálásra, kötetlen beszélgetésekre kerül sor, valamint értékes nyeremények – többek között szezonbérlet, Vojvoda Dávid dedikált, válogatott meze – is gazdára lelnek az atlétikai centrumban. Ott lesz a rendezvényen a két, újonnan szerződtetett amerikai légiós, Frank Turner és Stacy Davis is. Múlt csütörtökön érkeztek Fehérvárra, az egészségügyi szabályokat betartva azonnal karanténba vonultak, majd a sikeres vírustesztek után szerdán megkezdték az edzéseket. A másik két, tengerentúli vendégmunkás, Esa Ahmad és a legutóbb Szombathelyen pattogtató Ron Curry a hétvégén érkezik Magyarországra.

Forray Gábor, az Alba Fehérvár kosarasainak trénere Fotó: HL / FMH

A válogatott bedobó, Lukács Norbert másfél hónapja, július elején dőlt ágynak mononukleózis miatt. Három hete tünetmentes, ám orvosi javaslatra a tréningeket nem kezdhette el, ugyanis a lépe megnagyobbodott a betegség idején. Az elmúlt két hétben a lelátóról nézte a társakat, az elmúlt napokban több vizsgálatra került sor, a vérvétel és az ultrahang sem mutatott elváltozást. A csapatorvos, Kovács Ignác, valamint a belgyógyász szakorvos, Derényi Gábor megvizsgálta a legutóbbi leleteket, majd a bedobó megkezdhette az edzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában