Triplázás a Magyar Golfkupán

2020.07.03. 20:39

Vadkerti Adél harmadik kupagyőzelmét aratta

Vadkerti Adél és Csányi Olivér hazai pályán, a Pannónia Golf & Country Clubban csillantották meg tehetségüket a 31. magyar golf kupa alkalmával. Ezzel is bizonyítva, milyen golftudásra tehet szert az a fiatal, aki amerikai egyetemi csapatban csiszolódik.

Kecskés Zoltán

Vadkerti Adél harmadik kupagyőzelmét aratta Fotó: versenyző

Fotó: Tim Cowie - Tim Cowie Photography

Vadkerti Adél az Elon University hallgatója és golfcsapat kapitánya, ezúttal egy egyéni rekordnak számító -5-ös eredménnyel nyerte el ismét a serleget 2014 és 2015 után: – A vírus miatt haza kellett jönnöm Amerikából. Nap mint nap kilátogattam a kétnapos torna helyszínére, így felkészülten vártam a kupát. Ennek ellenére az első körömmel nem igazán voltam elégedett (+4 score-t játszott), azonban a fináléra már sikerült összeszednem magam. A triplázás nagyon különleges számomra, ezzel pedig egy olyan elit társaságba kerültem, amit sosem gondoltam volna. Ki tudja lesz-e még alkalmam a magyar kupán elindulni?! – fogalmazott sejtelmesen, hiszen titkon, nem titkon eljátszik a profi karrier gondolatával.

Vadkerti Adél harmadik kupagyőzelmét aratta Fotó: versenyző

– Még egy évem van a suliból, és egyelőre még bizonytalan, hogy mikor tudok visszautazni. A döntést januárban fogom meghozni a jövőmet illetően. Egy azonban biztos, a golf közelében maradok. A nőknél tehát Vadkerti Adél magabiztosan győzött Kiss Polett Karolinát és Berkenyei Daniellát megelőzve, míg a férfiaknál újdonsült bajnokot avattak Csányi Olivér személyében. A dobogóra rajta kívül még Závaczki Bálint és Stöllinger Viktor állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában