Foci

2020.07.20. 11:00

Nézze meg a Mol Fehérvár legújabb játékosának legszebb góljait! (videó)

Ismerkedjünk meg egy kicsit jobban a koronázóvárosi gárda új tagjával!

Pénteken mutatta be a Mol Fehérvár FC legújabb játékosát, a brazil Evandrót, aki a bolgár CSZKA Szófiából szerződött Székesfehérvárra.

Az 1997. január 14-én született Evandro da Silva a Coritiba csapatában nevelkedett és ott is debütált a felnőtt futballban 2015-ben egy Corinthians elleni 1-1-gyel végződött találkozón, melyen ő lőtte csapata egyenlítő találatát a 92. percben.

„Nem klasszikus csatárról, hanem egy több poszton bevethető, villámgyors támadóról beszélünk. Csapatunk nagy erőssége lehet, ugyanolyan magas színvonalon tud teljesíteni több pozícióban. Komoly klubtól jön, komoly mutatókkal, de biztos vagyok benne, hogy nálunk még tovább fejlődhet, hiszen még mindig csak 23 éves. Az eddig is gólerős támadósorunk még erősebb lesz Evandro érkezésével”

- idézte Kovács Zoltán sportigazgatót a klub hivatalos oldala, ahová egy rövid videó is felkerült a brazil játékos eddigi legjobb pillanataiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában