Mol Fehérvár FC

2020.07.10. 20:37

Megérkezett a grúz gólzsák

A Mol Fehérvár FC együttese bejelentette első nyári igazolását, a Mezőkövesd Zsóry FC csapatából Budu Zivzivadze a piros-kékeknél folytatja pályafutását.

Káldor András

Budu Zivzivadze tavaly nyolc gólt szerzett az NB I-ben

Forrás: Vidi

Kovács Zoltán, a fehérváriak klubigazgatója szerint erős, gyors, képzett labdarúgóról van szó, aki több játékrendszerben is hatékony. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami más stílusú játékra is alkalmassá teszi a keretet.

Majd a friss igazolás, Budu Zivzivadze fogalmazta meg első gondolatait, immáron a Fehérvár FC játékosaként.

Budu Zivzivadze tavaly nyolc gólt szerzett az NB I-ben
Fotó: Vidi

– Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen nagy múltú klubban folytathatom a pályafutásomat, mint a Vidi. Korábban Grúziában már ünnepelhettem bajnoki címet, és két alkalommal gólkirály is lehettem. Nem tagadom, hasonló célokkal érkeztem az együtteshez. Nagyon szeretek gólt, gólokat szerezni, de számomra első a csapat sikere. Bízom benne, hogy jó játékkal, találatokkal és gólpasszokkal járulhatok hozzá a Vidi minél sikeresebb szerepléséhez. Szeretnék egy év múlva magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelni a csapattal – nyilatkozta új klubja honlapján a gólzsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában