Iváncsa KSE

2020.07.15. 22:25

Kijöttek a hibák

Bár a félidőben még vezetett, végül a szintén NB III.-as Veszprém otthonában izgalmas mérkőzésen újabb döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen az Iváncsa KSE labdarúgócsapata.

Dévai Nándor Csaba

Támadásban csinált szép dolgokat az Iváncsa F.: KRI (FMH-archív)

VLS Veszprém–Iváncsa KSE 2-2 (0-1)

Veszprém

Iváncsa: Prokop – Madarász, Varga B., Csaba, Fekecs, Domokos, Pribék, Szellák, Tóth Z., Nicsenko, Greksa. Cserék: Schnierer, Gere, Balogh L., Vallejos. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Domokos (30.), Balogh L. (81.).

Negyedik felkészülési mérkőzését is megvívta Domján Attila Közép csoportban szereplő együttese, és az eddig két győzelemmel (Balatonfüred 6-0, Cegléd 1-0) és egy döntetlennel (Vidi II. 1-1) álló gárda ezúttal ismét nem jutott dűlőre ellenfelével.

– Jó iramú mérkőzés volt, mindenképpen hasznos a felkészülés szempontjából. Kijöttek a hibák védekezésben, középső zónában eladott labdáinkból kontráztak le minket, ami meglepő volt, mert labdabiztos középpályásaink vannak.

Támadásban csinált szép dolgokat az Iváncsa F.: KRI (FMH-archív)

Támadásban szép dolgokat csináltunk, többször ott voltunk az ellenfél alapvonalánál, tizenhatosán belül, szép gólokat rúgtunk. Eddig még a terhelésen volt a hangsúly az edzések során, de csütörtöktől kezdve már próbálunk frissíteni, és ráfeküdni a taktikai elemekre mind csapatvédekezésben, mind támadásban – értékelt Domján Attila vezetőedző a mérkőzést követően. A már megszokott szerda-szombat ütemű felkészülési mérkőzések sorát ezúttal az NB III.-as Nyugati csoportban szereplő BKV Előre otthonában, 10 órai kezdettel folytatják az iváncsai labdarúgók szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában