Helyben marad a fal

2020.07.05. 21:32

Hosszabbított az Újváros kanadai hálóőre

Védőjátékosok érkezése után a legfontosabb láncszem is a helyére került a Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapatának védelmében, Garrett Hughson is a Bikákkal marad.

Dévai Nándor Csaba

A jövőben is az újvárosi kapuban marad Hughson

Fotó: DAB

Kiváló idényt tudhat maga mögött a 25 esztendős hálóőr, aki tavalyi érkezését követően hamar az Acélbikák drukkerei szívébe zárta magát. 58 mérkőzésen lépett jégre a jégkorong Erste Liga 2019/2020-as idényében, amely során 2,33 gólt kapott átlagban, a lövéseket pedig kereken 93 százalékos hatékonysággal hárította. Elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a DAB az alapszakasz negyedik, majd a felsőházi középszakasz második helyén végzett.

A jövőben is az újvárosi kapuban marad Hughson
Fotó: DAB

– Helló, sziasztok – indította magyarul a DAB szurkolóinak indított üzenetét Hughson. – Az elkövetkező idény során is az Acélbikák keretében fogok szerepelni, és nagyon várom már, hogy a liga legjobb szurkolói előtt játszhassak. Hajrá, Bikák! Augusztusban találkozunk – zárt Hughson.

Hughsonnal megvan az ötödik idegenlégiós a jövő évi keretben, Oskar Brändström, Daniel Nilsson, David Mazurek és a Hokiklub Budapesttől érkező Kristoffer Pihlqvist írt már alá korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában