Puskás Akadémia FC

2020.06.03. 20:22

Micsoda gólpassz a 22 éves kapustól

Tóth Balázs, a Puskás Akadémia FC kapusa az OTP Bank Liga 25. fordulójában debütált, és állt először az NB I-es csapatban a gólvonal elé, majd a pontvadászat újraindulásakor is az ő nevével kezdődött az összeállítás.

Káldor András

Varázsolt Tóth Balázs

Fotó: PFLA

Akárcsak az első meccsén, március közepén Mezőkövesden, ahol hozzásegítette csapatát a pontszerzéshez, a bajnoki címvédő ellen sem vallott szégyent, sőt kulcsszerepet játszott a PAFC egyenlítő góljában.

Varázsolt Tóth Balázs
Fotó: PFLA

 

– Nagyon boldog voltam, hogy kezdhetek a Fradi ellen, de már az utolsó edzőmeccsünkön, a Csákvár ellen is úgy álltunk fel, hogy én álltam a mérkőzés elején a kapuban. A hétközi edzéseken a taktikai elemeket is úgy gyakoroltuk, hogy a kezdőcsapattal készültem. Az egyenlítő gólunknál egy hosszú indítással kiugratták Bolit, kijöttem a kapuból, és tisztázni tudtam, és szerencsére át tudtam rúgni a védők fölött a labdát, ebből megkontráztuk ellenfelünket, és gól lett belőle. Szerettünk volna nyerni, a lehetőségeink megvoltak hozzá – fogalmazott a 22 esztendős hálóőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában