négy közönségdíjas is lett

2020.06.19. 20:42

Díjazták a legjobb focis rajzokat

Átadták az FMLSZ által szervezett rajzpályázat díjait a legjobb pályamunkákkal jelentkező gyerekeknek.

Horog László

A MOL Aréna Sóstó volt a rajzos díjátadó házigazdája

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Impozáns környezetben, a MOL Aréna Sóstó gyepszőnyegén köszöntötték a nebulókat a Magyar labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága által immár hatodszor megrendezett pályázaton.

A szövetség társadalmi elnöke, Bencsik István, az igazgató – egyben ötletgazda – Schneider Béla, valamint a MOL Fehérvár FC ügyvezető igazgatója, Balogh Attila köszöntötte a gyerekeket. A szülők a lelátón foglaltak helyet, a csemeték pedig megilletődve fogadták a labdát, az oklevelet, és az ajándéktárgyat. Nem csak Fejérből érkeztek futballal kapcsolatos alkotások, hanem Somogy és Komárom-Esztergom megyéből is. Az egyesületi rangsorban, az U7-es korosztályban az ádándi Bene Ákos rajza lett a legjobb, az U9-eseknél a dunaújvárosi Szabó Endre, az U11-ben a móri Győző Tamás, az U13-ban pedig a bakonycsernyei Skrabák Milán Ákos lett a győztes. Az intézményi versenyben a legkisebbeknél Kollányi Richárd Erik nyert, a felsőbb korosztályokban Varga Dorián és Hollósi Dorka. A közönségdíjat a fehérvári Zsolnai Balázs, az iváncsai Vörös Richárd Botond, a móri Győző Tamás és a dunaújvárosi Sárosi Bence vihette haza.

A MOL Aréna Sóstó volt a rajzos díjátadó házigazdája
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az egyesületek közül különdíjban részesült az Oroszlány, 13 pályaművel jelentkeztek, megelőzve az Iváncsa KSE (6) és a Dunaújvárosi FK (3) fiataljait. Az intézményi rangsorban a Vörösmarty Mihály Általános Iskola végzett az élen 10 pályaművel, őket a Rákóczi Utcai Óvoda (5) és a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodája követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában