Kizárólag a szabadban

2020.05.16. 08:00

Teljes gőzzel dolgoznak tovább a Bicskei TC-ben

Közel két hónap elteltével ismét pattogott a labda a Bicskei TC sporttelepén, az utánpótlás korosztályok mellett az NB III-ban a 10. helyen záró gárda is megkezdte az edzésmunkát.

Káldor András

Vukmir Dragan újra edzéseket vezényelhet Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Kizárólag a szabadban előbb az U13-as és az U11-es éves focisták kezdték a sort, majd a felnőttek jöttek Vukmir Dragan vezetőedző irányításával. Az összes hadra fogható labdarúgó ott volt a Kerecsendi Kiss Márton utcai stadion pályáján, kivéve az időközben közös megegyezéssel távozó Varga Zoltánt és Molnár Viktort. Vukmir örült annak, hogy játékosai a körülményekhez képest megfelelő állapotban tértek vissza a munkába.

Vukmir Dragan újra edzéseket vezényelhet
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Mindenki kapott saját felkészülési programot, melynek az iránymutatásai szerint dolgozhatott otthoni körülmények között. Jókedvűen tértek vissza, de azt azért lehet látni, hogy a labdás foglalkozások hiányoztak, és egyedül nem lehetett ezeket annyira tökéletesen végrehajtani. Jó, hogy végre együtt van a társaság, mert a hosszú kihagyás senkinek nem tesz jót, és már a jövőre készülve kell gondolkodnunk, hogy aztán a későbbiekben jussunk is valamire. Egyelőre heti két alkalommal tartunk labdás edzéseket, fokozatosan kapják a játékosok a terhelést. Hosszú idő áll előttünk, hiszen a következő idény a nyár végén indulhat, így májusban egész biztosan végig lesznek foglalkozások, de még a következő szezon kiírását nem ismerjük, ezért nehéz előre tervezni. A koronavírus-helyzetre való tekintettel a fizetések csökkentésére került sor, ennek tudatában az állomány kialakításához is időre lesz szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában