fürdés és kerékpározás is belefér

2020.05.24. 21:05

Focitábor a Velencei-tó partján

A Velencei-tavi Életmód Klub számos sikeresen megszervezett táborral a háta mögött idén is lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy mozogjanak és hódolhassanak kedvenc sportáguknak.

Káldor András

Napi két edzéssel fejleszthetik tudásukat a gyerekek Fotó: szervezők

Nem járunk messze az igazságtól, amikor azt mondjuk, hogy a szülők többségének hatalmas gondot okoz, amikor júniusban „lefújják” az iskolát és a gyermekek számára kitör a vakáció. Addig, amíg a család nem tud közös nyaralásra menni, és amennyiben a nagyszülők valamilyen oknál fogva nem képesek segíteni, a gyermeket el kell helyezni valahol. Leginkább olyan helyre, ahol kellőképpen hasznos tevékenységet végez, közösségben van, és mégsem az utcán cselleng kulccsal a nyakában.

Napi két edzéssel fejleszthetik tudásukat a gyerekek
Fotó: szervezők

Ezt az űrt hivatott kitölteni a labdarúgótábor, ahová 8–13 éves – 2007–2012 között született – fiúkat és lányokat várnak a szervezők. A tábor 2020. július 13-án, hétfőn kezdődik és július 17-én, pénteken ér véget. Helyszíne a Gárdonyi Általános Iskola (Bóné Kálmán u. 17.). Az edzéseket a gárdonyi sportparkban tartják, ahol naponta két labdarúgó-foglalkozás lesz, csoportbontással a korosztálynak megfelelő képzéssel, sok játékkal. Kiegészítő programként strandolás, fürdés a Velencei-tóban, valamint kerékpáros kirándulások szerepelnek. A labdarúgó­edzéseket magasan képzett, a gyerek- és serdülő-labdarúgásban nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek vezetik. A gyerekek felügyeletét pedagógusok látják el.

Jelentkezni lehet az Életmód Klubban (Gárdony, Szabadság út 24.), határideje elvileg július 12., amíg a 3x12 fős létszám (8–9, 10–11, 12–13 évesek) be nem telik. Információ: [email protected], György László (20-980-6181).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában