pafc

2020.05.16. 08:20

A gyorsaság is kezd visszatérni

Hegedüs Lajos bár sérülést szenvedett a Puskás Akadémia FC legutóbbi, márciusi mérkőzésén, ma már bizakodva tekint a folytatás felé.

Dévai Nándor Csaba

Meg kell küzdenie a pozícióért a társakkal Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Fotó: TumbaszHedi

Minden rosszban van valami jó, mondhatja a felcsútiak hálóőre, hiszen a március 14-i, Mezőkövesd elleni találkozón combközelítőizom-sérülést szenvedett, rehabilitációját pedig éppen a karantén idején tölthette. A tabella negyedik helyéről egyre feljebb kapaszkodni vágyó PAFC kapujába minél hamarabb szeretne visszakerülni, ám addig még sok munka vár rá.

– A Ferencváros elleni mérkőzésig hátralévő két hétben továbbra is keményen kell dolgoznom, mivel még mindig nagy a lemaradásom „formaügyileg” – nyilatkozta Hegedüs a klub honlapjának. – Sok volt ez az elmúlt nyolc hét, de bármi megtörténhet, én pedig úgy készülök, velem kezdődjön a névsor. Egy egészséges verseny van a csapatba kerülésért, mindent meg kell tenni az edzéseken.

Meg kell küzdenie a pozícióért a társakkal
Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Gyorsaság terén is jó úton vagyok, ami célokat kitűztem magamnak, azokat megvalósítottam, ami mindenképpen pozitív visszajelzés számomra.

Nyolc mérkőzés van hátra az idényből, minden pont sorsdöntő lehet a végjáték során.

– Látszik a srácokon is, hogy közeledik a bajnokság vége, mindenki százszázalékosan odateszi magát. Furán hangzik ilyenkor, de a felkészülés végéhez érve úgy látom, jó formában van a csapat, és bízom benne, hogy el tudjuk majd érni céljainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában