több korosztályban

2020.04.02. 19:04

Újra meghirdette pályázatát a megyei futballszövetség

Az illetékesek május 4-ig várják a gyerekek alkotásait.

Horog László

Halmai Benedek második helyen zárt két évvel ezelőtt

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– A korábbi években mindig nagy sikert aratott a kezdeményezés, öröm volt látni a csillogó szempárokat a nyár eleji díjátadó rendezvényeinken, szülő és gyerek együtt örült az ajándékoknak. Az MLSZ Fe­jér Megyei Igazgatósága ismét négy korosztályban hirdette meg pályázatát az OTP Bank Bozsik-programban szerzett élmények megörökítésére a programban részt vevők számára. A korábbi évekhez képest jelentős különbség, hogy koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt ezúttal kizárólag az elektronikus formában elküldött alkotásokat áll módunkban elfogadni – mondta Schneider Béla, az FMLSZ igazgatója.

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag – ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték – felhasználható, a szövetség vezetői a [email protected] címre várják a rajzokat.

Halmai Benedek második helyen zárt két évvel ezelőtt
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A műveket tartalmazó elektronikus levélben fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, a Bozsik-programban részt vevő egyesületének vagy oktatási intézményének nevét, a rajz készítőjének lakcímét, elérhetőségét, szülőjének vagy nevelőjének telefonszámát és e-mail-címét.

– Szigorú szabályok szerint járunk el, azok a pályamunkák, amelyek a fenti adatokat nem tartalmazzák, nem vehetnek részt a pályázaton. Nevezni kizárólag olyan munkával lehet, amelynek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, nem sérti harmadik személy jogait. Május 3-án, vasárnap éjfélig várjuk a rajzokat, festményeket. Az ezen időpontot követően beérkező munkák a pályázaton nem vehetnek részt. A rajzok a díjátadón bemutatásra kerülnek, valamint elképzelhető, hogy a legjobban sikerültek az MLSZ által rendezett kiállításon is részt vesznek.

A zsűriben ezúttal is Dimovicsné Trádler Hajnalka, Slettné Hanzsér Lilla, Varga Andrea kapott helyet, a rajzok értékelése május 25-ig lezajlik. Oklevél- és sport­szer­jutalomban részesül korosztályonként – U6–7, U8–9, U10–11, U12–13 – a legjobb három pályamű. Díjat és sportszert kap a legtöbb alkotást beküldő sportszervezet és oktatási intézmény, továbbá közönségdíjban részesül az a nebuló, akire a legtöbb szavazat érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában