támasz a fiatalok számára

2020.04.05. 21:13

A Fehérvár AV19 korábbi válogatott csatára, Holéczy Roger online hokisulit indított

A koronavírus-járvány miatt a jégkorongidény is idő előtt véget ért.

Ferencz Balázs

Fotó: pixabay.com

Mint szinte minden sportoló, a jégkorongozók is a négy fal közé szorulnak, az erősítő edzéseken kívül mást nagyon nem tudnak végezni a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán.

Holéczy Roger Chicagoból
oktatja a hokit Fotó: youtube

A Volán jégkorongcsapatában két részletben négy évet töltő Holéczy Roger támaszt nyújt a fiatalok számára ebben az időszakban is. A 66-szoros magyar válogatott csatár online hokisulit indított, az interneten keresztül oktatja a helyes ütő- és korongkezelést. Chicagói otthonának egyik szobájában fektetett a szőnyegpadlóra két műanyaglemezt, ezen teszi veszi ütőjét és kislabdáját – zokniban. A 43 esztendős Holéczy legutóbb a MAC Budapest utánpótlásedzőjeként dolgozott, játékosként Magyarországon a fehérváriakat, valamint egy szezonon át a Budapest Stars alakulatát erősítette. Négyszeres magyar bajnok, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben és 2011-ben nyert aranyat a Volánnal, 2007-ben a legjobb külföldi játékosnak választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában