Koronavírus Fejérben

2020.03.12. 19:05

Zárt kapus kézimeccsek

A Magyar Kézilabda-szövetség körlevélben értesítette a klubokat, hogy a felnőtt, ifjúsági, serdülő, U15-ös és U14-es bajnoki mérkőzéseket, valamint a magyarkupa-, ligakupameccseket nézők kizárásával, zárt kapuk mögött játsszák le.

Horog László

A zárt kapus rendezéshez kapcsolódó dokumentumokat ki kell tölteni és a mérkőzést megelőzően átadni a versenybírónak. Ha nincs a meccsre delegált versenybíró, úgy a játékvezetőknek. A derbin a pályával azonos légterű helyiségben nem tartózkodhat olyan személy, aki oda hivatalos küldéssel nem rendelkezik, nem szerepel a jegyzőkönyvben vagy a leadott dokumentumban. Amenynyiben a mérkőzés versenybírói vagy játékvezetői észlelik, hogy illetéktelen személy tartózkodik a helyszínen, azonnal megállítják a játék időt, és felszólítják a távozásra. A találkozó csak akkor folytatódhat, ha elhagyta a helyszínt a résztvevők listáján nem szereplő személy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában