Megőriznék helyüket

2020.03.03. 21:09

Sikeres ősz után hasonló tavaszt várnak Iváncsán

A labdarúgó NB III Közép csoportjának 4. helyéről várja a tavaszi folytatást az Iváncsa KSE, amely újabb sikerekkel örvendeztetné meg közönségét.

Dévai N. Csaba

Faképnél hagynák ellenfelüket az Iváncsa labdarúgói F.: Varga Luca

A harmadik helyen telelő Monor mögött mindössze egy ponttal zárta az őszt Domján Attila együttese, így mondhatni, karnyújtásnyira van a piros-fehérektől a dobogó. Várható tehát, hogy komoly ostromot indítanak majd riválisaik ellen, az addig vezető utat viszont még ki kell taposni. Bő három hónap után most hétvégén folytatódik a bajnokság, a felkészülési időszakot pedig a vezetőedző értékelte számunkra.

– Vegyes érzéseim vannak a felkészüléssel kapcsolatban, bár mindent el tudtunk végezni, amit elterveztünk. Bosszantó volt viszont, hogy a tavalyi sérültjeink (Király Bence, Balogh László, Szellák Szellák Soma – a szerk.) nem úgy épültek fel, illetve tudtak bekapcsolódni a munkába, ahogy szerettük volna, így elég szűk kerettel tudtuk végigcsinálni a felkészülést. Azok viszont, akik végigcsinálták az elmúlt időszakot, tisztességes és jó munkát végeztek, abszolút mértékben elégedettek lehetünk velük.

A keretben több változás is történt a téli átigazolási időszak során, a szakvezető véleménye pedig egyértelmű: jól igazolt a csapat.

– Mindenképpen biztató, amit eddig az új játékosoktól láttam. Tóth Zoli az MTK-tól érkezett, egy fiatal, technikailag képzett futballista, biztosan hasznos lesz számunkra. Gyöngyösről érkezett Nagy Richárd, aki tipikus center, és bár jól indította a felkészülést, jelenleg kisebb bokasérüléssel küzd. Zabari Dávid később csatlakozott a kerethez, de mivel egy profi gondolkodású játékos az NB II-es Szegedtől, villámgyorsan utolérte magát.

Faképnél hagynák ellenfelüket az Iváncsa labdarúgói F.: Varga Luca

Vasárnap az NB III-as tagságot osztályozón kivívó, jelenlegi sereghajtó Kelen SC ellen folytatódik a bajnokság az Iváncsa számára, idegenben.

– Innentől kezdve minden mérkőzésen a győzelemért kell játszania a Kelennek, ha bent szeretnének maradni, az egy pontokkal nem sokra mennek. Arra számítok, hogy felvállalják a támadófutballt, és jönni fognak előre. Mi sem vagyunk az a bekkelő típusú csapat, úgyhogy egy nyílt sisakos, jó iramú, lüktető mérkőzésre van kilátás – zárta értékelését Domján Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában