Kézilabda

2020.03.08. 07:20

Fejér megyei rangadó lesz a javából

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 16. fordulójában „négy­pontos” mérkőzést vív a Gárdony-Pázmánd NKK,s a Dunaújvárosi Kohász KA U19-es együttese.

Ferencz Balázs

Vörös Szimonetta (b) most is szoros őrizetre számíthat

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A gárdonyiak bravúros győzelemmel meríthettek erőt a bajnoki folytatásra a múlt héten, hiszen a feljutásra pályázó Kozármisleny otthonában tudtak nyerni. Virincsik Anasztázia hölgykoszorúja nem csupán a pontgyűjtés szempontjából, de a presztízs miatt is kiemelten fontos összecsapáson fogadja szombaton 16 órakor a Dunaújvárosi Kohász fiataljait. A tabellán mindössze egyetlen pozíció és két pont választja el a két Fejér megyei csapatot, a DKKA U19 áll előrébb – a 7. pozícióban –, vagyis, ha nyer a Kohász, leszakítja közvetlen üldözőjét, azonban, ha a Gárdony le tudja lassítani a lendületes Újváros játékát, befoghatja riválisát.

Vörös Szimonetta (b) most is szoros őrizetre számíthat
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Pikáns csata várható tehát, ráadásul a gárdonyiakat fűtheti a visszavágás vágya is, októberben 32-29-re nyert a DKKA U19. Akkor Koronczai, Mihály és Jovovity, vagyis az NB I-es együttesben is aktív szereplők vitték hátukon a Kohászt, most már azonban a Gárdony-Pázmánd jóval egységesebb alakulatként feni a kését az újabb skalpokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában