Várják a műveket

2020.02.18. 16:45

Tavaszi rajzpályázat az Alba Fehérvár csapataival

Újra rajzpályázatot hirdet a 6-14 éves korosztály számára az Alba Fehérvár kosárlabda- és kézilabdacsapata.

feol.hu

Fotó: albakosar.hu

A tavaszi kreatív versenyen az indulók a „Kedvenc kosárlabdázóm”, a „Kedvenc kézilabdázóm”, „A legemlékezetesebb kézilabdás élményem”, a „Mit teszek azért, hogy egészséges legyek?” és a „Leendő csarnokunk – ahogy én látom” témák közül választhatnak. Az alkotásokat április 6-ig várják a szervezők – olvasható a szekesfehervar.hu honlapján.

A kiválasztott téma megalkotásában csak a képzelet és az A/4-es rajzlap vagy kartonpapír mérete szabhat határt a gyerekek számára: bármilyen technikával – legyen az ceruza, zsírkréta, festék, kollázs, vegyes technika – elkészíthetik kompozíciójukat, amit a két csapat játékosai zsűriznek majd. A legjobbakat ezúttal is értékes ajándékokkal díjazza a klub, a különdíjak mellett a legügyesebb pályázók dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket vihetnek haza.

A pályamunkákat április 6-ig várják a szervezők az Alba Regia Sportcsarnokba, személyesen vagy postai úton az Alba Regia SC Kft. címére (8000 Székesfehérvár Gáz utca 19.). Fontos, hogy a leadott alkotások csak kitöltött pályázati adatlappal együtt vehetnek részt az értékelésen!

A rajzpályázat teljes kiírása, szabályzata, valamint a díjazás részletei az Alba Fehérvár hivatalos honlapján elérhetőek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában