kosárlabda

2020.02.26. 21:42

Romániában verték meg a temesváriakat

Második meccsét megnyerte az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata a négynapos edzőtábor során, 76-74-re verték az SCM Timisoarát.

Horog László

Csorvási Milán Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Második meccsét is lejátszotta, majd hazaindult a Partiumból az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. A vasárnapi, zárt kapus edzőmeccsen óriási csatában, 79-75-re kikaptak a román bajnokságot vezető Oradea gárdájától, kedden este a Timisoara ellen szerepeltek a kék-fehérek. Ezt a derbit megnyerte a Fehérvár, 76-74-re (23-21, 18-16, 18-14, 15-25) győztek Arie Shivek játékosai. A győzelmet az utolsó negyedben nyújtott magabiztos teljesítménynek köszönhették a honi bajnokságban hullámzó teljesítményt nyújtó székesfehérváriak, ebben a szakaszban tíz pontot vertek az ellenfélre, higgadtabb döntéseket hoztak.

Az Alba Fehérvár alakulatában Ljubicsics 1, Csupkovics 7, Markovics 8, Guyton 9, Csorvási 10, Lukács 12, Govens 12, McDuffi e 17 pontot szerzett.

A Fehérvár hazai pályán folytatja a felkészülést, legközelebb jövő szombaton, Jászberényben, a tabella utolsó helyén álló gárdánál lépnek pályára, bajnoki összecsapáson.

– Nehéz másfél héten vagyunk túl, Nagyváradon két kemény, hasznos meccset vívtunk, erős ellenfelekkel. Várjuk a bajnoki folytatást – mondta Csorvási Milán, a fehérváriak centere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában