Kétgólos hazai győzelem

2020.02.27. 22:10

Komoly skalpot gyűjtött be a DKKA U19 csapata

A Győri Audi ETO KC U19 elleni hazai mérkőzéssel folytatta az NB I/B felnőtt bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata.

Korondy Tamás

Magabiztos volt a DKKA, és otthon tartotta a pontokat

Fotó: DKKA

Meglepő módon már a találkozó elején egy-kétgólos előnyre tett szert a DKKA, s bár a vendégek többször is egyenlítettek, végig futniuk kellett az eredmény után. A félidő hajrájában Mihály, Vass és a hatodik gólját szerző Husti révén újra meglépett ellenfelétől az újvárosi csapat, mely ennek köszönhetően 16-14-es vezetéssel vonulhatott szünetre.

Magabiztos volt a DKKA, és otthon tartotta a pontokat
Fotó: DKKA

A térfélcserét követően viszont a győriek kezdtek erősebben – sorozatban öt találatnak örülhettek, így 20 perccel a vége előtt már ők vezettek hárommal, 17-20. Ez a különbség megmaradt egészen a véghajráig (23-25), amikor az utolsó tíz percre fordulva hatékonyabb lett a védekezése és a támadása is a hazaiaknak, átvették a vezetést.

Hiába kértek időt a vendégek kétszer is, Mihály, Takács, Jovovity és Keringer találataival nyerni tudott a DKKA, mely 30-28-as sikerrel tartotta itthon a pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában