Jégkorong

2020.01.24. 22:37

Követni a mérleget – Ez a Titánok célja

Az ­Erste Liga középszakaszának alsóházában második mérkőzésére készül a Fehérvári Titánok gárdája. Kiss Dávid tanítványai a Schiller-Vasas HC ellen lépnek jégre szombaton 17:30-kor az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Káldor András

Kemény, kiélezett küzdelem után jutott tovább a jobb csapat F: FG

Fotó: gaborfeherphoto

Nem panaszkodhattak azok, akik kilátogattak csütörtökön este a Titánok Hokiklub elleni összecsapására, mert végig izgalmas, jó mérkőzést láthattak. A Titánok, bár hátrányban voltak, ledolgozták ezt, és a meccs nagy részében is uralták a játékot.

– Nagyon fontos volt, hogy győzelemmel indítsuk a középszakaszt, de erre a sikerre lehet majd építeni. Küzdős mérkőzés volt, leginkább a szívünknek, és az akaratunknak köszönhettük ezt a győzelmet. Sokat blokkoltunk, fegyelmezetten játszottunk, de végig a sorozatban ilyen meccsekre számítok, és egészen biztos, hogy élet-halál harc lesz az összes találkozó – fogalmazott egyáltalán nem véletlenül így Kiss Dávid vezetőedző, ugyanis a Vasassal ellen sem lesz sétagalopp.

Négyszer futottak össze a szezonban, és négyszer a kék-fehérek sikerével zárultak ezek a 60 percek. Legutóbb januárban győztek a fehérváriak 6-3-ra hazai jégen, legfőképpen Mitch Zion ponterős játékának köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában