kézilabda

2019.12.06. 16:00

A listavezetőt fogadja a Cunder

A hétvégén véget ér az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság őszi idénye, a 11. fordulóban mindkét fehérvári gárdára kőkemény feladat vár.

feol.hu

Az újonc, jelenleg 11 ponttal a 6. helyen álló Cunder TU Kézisuli csapata az eddig veretlen Csömör együttesét látja vendégül szombaton. A Pest megyeiek remek szereplésének az 1. fordulóban az Alba-Máv is áldozatul esett, a három bajnoki óta nyeretlen Erdei-csapat ennek ellenére pontot rabolna az éllovastól. A 18 órakor kezdődő találkozó a VOK helyett ezúttal a Széna téri Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

Igazi rangadó vár a tabella 3. helyét elfoglaló Alba-Máv-Előre SC legénységére, Grőber Mátyásék ugyanis a záró körben a feljutás egyik legnagyobb esélyesének kikiáltott, 18 egységet gyűjtő Salgótarján otthonába látogatnak vasárnap délután. Miden bizonnyal kiélezett csata várható, fehérvári siker esetén az Alba pontszámban beérné a nógrádiakat. Az összecsapás 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában