MLSZ

2019.11.10. 21:07

Válogatott torna a megyénkből

November utolsó, illetve december első napján az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága rendezésében a labdarúgók Dél-Közép-Dunántúli Regionális Tornájára kerül sor a MOL Aréna Sóstó Edzésközpontjában.

Káldor András

A korábbi években már többször gondos házigazdának bizonyult az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága ennek a kezdeményezésnek, így mondhatni kellő rutinnal vághatnak neki az újabb nagyszabású torna rendezésének. A vendéglátók Baranya, Somogy, Tolna megyék, és Budapest labdarúgóit várja erre a hétvégére.

A torna célja a soron következő bajnoki idényre történő felkészítés elősegítése, valamint a 2020/21. évi UEFA Régiók Kupáján való indulási jog eldöntése. Az Országos Négyes Döntőnek az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága ad majd otthont.

Az egyes megyék 22 fős keretlétszámú amatőr válogatottal vehetnek részt, melynek tagjai az adott megyei igazgatóság, illetve a főváros által szervezett területi osztályokban szereplő csapatok labdarúgói lehetnek.

Nem játszhat az a labdarúgó, aki korábban bármikor profi szerződéssel volt labdarúgóként alkalmazva, valaha akár egyetlen alkalommal is hazai vagy külföldi nemzeti nagypályás labdarúgó-bajnokság élvonalbeli mérkőzésén szerepelt, aki 2001. január 1. után és 1980. január 1. előtt született, illetve akit a saját bajnokságában eltiltottak akár mérkőzéstől, akár egy bizonyos időszakra.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában