Fésüs RA

2019.11.14. 20:55

Sikeres forduló után állnak

A házigazdákat és a Kecskemétet is legyőzte a Fésüs Röplabda Akadémia a Tatár Mihály U15 Fiú Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában.

Káldor András

Jó teljesítményt nyújtottak a Tsitsipas könyörtelen volt F.: ATP fehér mezes fehérváriak F.: klub

Fotó: NAGY ADRIENN

A Fésüs RA csapatának sikerült visszavágnia a hazaiaknak az egy körrel korábbi 3:1-es vereségért: ezúttal Horváth Virág székesfehérvári gárdája nyert 3:2-re. A nap másik mérkőzése ennél simább volt: a kecskeméti KESI B ellen 3:0-ra nyertek a fiúk. A Fésüs RA hat mérkőzés alatt elért öt győzelemmel és egy vereséggel első helyen zárt az OGYB I. osztályának A-4-es csoportjában.

Jó teljesítményt nyújtottak a
Tsitsipas könyörtelen volt F.: ATP fehér mezes fehérváriak F.: klub

Eredmények:

FRA–RÖAK Kaposvár KÉK 3:2 (22, -19, -19, 14, 7)

KESI B–FRA 0:3 (-14, -10, -13)

Az FRA kerete: Héninger, Takács P., Orosz, Zámbó, Sebestyén, Tepszis, Zsoldos, Tóth G., Székely. Vezetőedző: Horváth Virág.

– A csoport utolsó fordulójában az első hely megszerzése volt a tét. A kaposvári csapattal kiélezett izgalmakban gazdag találkozót játszottunk. A KESI B csapata ellen a pontos és határozott játék volt az elvárás, illetve hogy játszanak a cserejátékosok is – értékelt Horváth Virág vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában