7. Adni Jó Kupa

2019.11.30. 15:00

Segítenek a bajban

December 8-án, vasárnap reggel 9 órától következik a 7. Adni Jó Kupa, melyet ezúttal a hátrányos helyzetű családok és gyerekek megsegítéséért szervez az ötletgazda Horváth Péter.

Káldor András

Legutóbb a Vörösmarty-iskolában rendezték meg a kupát Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Sajnos sok család és gyermek van, akik számára a karácsony nem úgy telik, mint másoknak, és ebben szeretne segíteni Horváth Péter és csapata, akik most újfent a lakosság, és a sportszeretők segítségét kérik.

A céljuk továbbra sem változott, ezúttal pedig a kedvezményezettjeik között szerepel a Székesfehérvári Anyaotthon, a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ, valamint dr. Lala bohócdoktor.

Legutóbb a Vörösmarty-iskolában rendezték meg a kupát
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Feltétlenül meg kell jegyezni, hogy a nevezők a nevezési díjon felül adományaikkal kívánják támogatni a rendezvényt. Új és rangos helyszínen, a Mol Fehérvár FC Csíkvári úti edzőcsarnokában két műfüves pályán mérhetik össze tudásukat a részt vevő csapatok. 12 együttes jelezte érkezését, a szervezők munkáját pedig a korábbi kupákhoz hasonlóan ismét jó szándékú felajánlások segítik, segítették. A Videoton FC korábbi válogatott labdarúgója, ifjabb Horváth Gábor a holland bajnokságban szereplő ADO DEN Haag csapatában viselt mezét tette közkincsé. Rajta kívül Vida Krisztofer a dunaszerdahelyi FC DAC csapatának mezét ajánlotta fel, de a nemes ügy mellé állt egy élelmiszernagyker is, ők százezer forintnyi, egy raklapnyi hatalmas élelmiszercsomagot hoztak, melyben többek között olaj, rizs, mogyorókrém, cukor, tej, sajt és tészta szerepel.

A Hydro Fehérvár AV 19 csapata és annak kapitánya, Kóger Dániel is beszállt a kampányba, a kezdeményezés mellé álltak, és december elsején a saját oldalukon bocsátják licitálásra a különböző sportereklyéket, köztük mezeket, sisakokat, ütőket.

A szervezők december 10-én egy nagyszabású gálán adják majd át az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában