kézilabda

2019.11.07. 18:06

Középmezőnyi rangadó

A K&H Női Kézilabda Liga 9. fordulójában a mindössze egy ponttal kevesebbet gyűjtő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a Kisvárda együttesét fogadja Szekszárdon.

Dévai Nándor Csaba

Kisebb kitérő után visszatérne a győzelem útjára a DKKA Fotó: DKKA

Nincs kirobbanó formában jelenleg a DKKA, legutóbbi három mérkőzésén nyeretlen maradt az újvárosi alakulat. Igaz, ebben egy Győr elleni vereség is benne van, amit inkább sajnálhatnak a György László tanítványai, az a múlt heti, Szombathelyen elszenvedett kudarc.

Többször is sikerült kétgólos előnyre szert tenni, a harcias újonc azonban folyamatosan visszakapaszkodott, és végül 23-18 arányban győzni tudott. Mindezt feledtethetik a Kohász kézilabdázói a pénteken 18 órakor kezdődő összecsapáson, ahol azt a Kisvárdát fogadják a szekszárdi Városi Sportcsarnokban, amely legutóbbi három mérkőzéséből egyet tudott behúzni.

Kisebb kitérő után visszatérne a győzelem útjára a DKKA
Fotó: DKKA

Az északkeleti régióból érkező együttes legutóbb az Érdet fogadta, és végül szoros küzdelemben, két góllal alul maradt (27-29). A Bakó Botond vezette alakulat 7 gyűjtött egységnél jár, szemben a DKKA 6 pontjával, így egy esetleges „hazai” siker révén helyet is cserélnének a rendkívül szoros pontversenyben. Akiktől a gólokat várni, az újvárosi oldalon a kereken 50 találatnál járó Szekerczés Luca, valamint a kisvárdai gólkirálynő, Tamara Radojevic, aki ez idáig 45-ször volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában