tenisz

2019.10.16. 22:05

Két magyar a legjobb tizenhat között

Szerdán megkezdődtek a főtáblás küzdelmek a 60 ezer dollár összdíjazású női salakos tenisztornán, a Kiskút Open harmadik játéknapján öt hazai játékos is búcsúzott.

Krebsz András

Bondár Anna meglepetésre búcsúzott a tornától Fotó: Fehér G.

Az előzetesen a negyeddöntőbe vágyó Bondár Anna a selejtezőből feljutó Garcia-­Perez ellen lépett salakra, a spanyol azonban borította a papírformát és két szettben győzött (6-3, 6-4). A 8. kiemelt Sramkovával farka­s­szemet néző Jani Réka Luca ugyan döntő szettre tudta késztetni vetélytársát, ám a szlovák teniszező örülhetett (6-7, 6-3, 3-6). Szintén háromjátszmás csatában maradt alul a szabadkártyával induló Arn Gréta, őt a 4. helyen rangsorolt lengyel Kawa ütötte el a továbbiaktól (7-6, 2-6, 1-6).

Bondár Anna meglepetésre búcsúzott
a tornától Fotó: Fehér G.

Nagy Adrienn számára pedig a szlovén Potocnik jelentette a végállomást (4-6, 4-6). Stollár Fanni sem kapott könnyű sorsolást, a hazai teniszező nem tudta megnehezíteni az 1. helyen kiemelt montenegrói Kovinics dolgát (3-6, 1-6). Sikerrel vette az első akadályt a szabadkártya birtokában versenyző Gálfi Dalma és Drahota-Szabó Dorka, előbbi a svéd Celiknél (6-2, 6-1), utóbbi a chilei Seguelnél (4-6, 6-0, 6-4) bizonyult jobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában