Aqvital FC Csákvár

2019.10.18. 21:08

Az élmezőny nyomában

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II. 13. fordulójában Soroksárra látogat az Aqvital FC Csákvár együttese.

Dévai Nándor Csaba

A Dorog legyőzése után újabb sikerre hajt a Csákvár Fotó: PT

Fotó: Pesti Tamás

Immáron harmadik szezonját tölti a Soroksár kispadján Lipcsei Péter, akivel eddig egy nyolcadik, illetve egy hetedik helyet sikerült szereznie az együttesnek. Az egykori Fradi- legenda irányítása alatt igen hullámzó teljesítményt nyújtott a „Sori”, előfordult, hogy többmeccses győzelmi széria révén a feljutásra is esélyes csapatnak tűnt, ám végül rendre jött egy komolyabb hullámvölgy, ami a középmezőnybe taszította őket.

A Dorog legyőzése után újabb
sikerre hajt a Csákvár Fotó: PT

Jelen pillanatban is ott találjuk őket, egészen pontosan a kilencedik helyet foglalják el, míg a Csákvár a tabella harmadik helyéről várhatja a vasárnap 14.30-kor kezdődő találkozót – amelyre a klub szurkolói különbuszt is indít. – Idegenben eddig még nem sikerült olyan átütőerővel játszani, mint hazai pályán, bízom benne, hogy ez a hétvégén bekövetkezik. A Soroksár a Ferencváros fiókcsapataként egy nagyon jó együttes, tele kiváló játékossal, akik közül többen az első osztályú gárdával edzenek. Két győztes mérkőzés után állunk és mindent megteszünk azért, hogy ezt háromra növeljük, ezzel tartsuk a lépést az élmezőnnyel – jó mérkőzés elé nézünk, az biztos – nyilatkozta Visinka Ede, a csákváriak vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában