foci

2019.09.09. 19:53

Pápai öröm a Sóstó mellett

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a MOL Fehérvár második csapata csak helyzetekig jutott.

Krebsz András

Dinnyés (j) és fehérvári társai csak rohantak az eredmény után F: NN

MOL Fehérvár FC II–Pápai Perutz FC 0-2 (0-0)

MOL Aréna Sóstó, 100 néző, vezette: Takács Ryan Lee.

Fehérvár II: Gundel-Takács – Ódor, Mocsi, Vágó, Illés – Pápai, Dinnyés, Tarnóczi, Kojnok – Szalai P. (Molnár M., 66.), Horváth B., (Galacs, a szünetben). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Pápa: Keserű – Farkas D., Dóczi, Császár, Nagy T. – Hanzl (Iványi, 88.), Zsirai, Szilágyi (Baldauf, 60.), Böröczky – Szabó Zs. (Farkas B., 78.), Kalász. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Gólszerzők: Kalász (68.), Hanzl (81.)

Nem kellett sokat várni az Újpestről augusztus végén érkező Gundel-Takács Bence fehérvári bemutatkozására, a 21 esztendős hálóőr vasárnap a Pápa csapata ellen bizonyíthatott.

Dinnyés (j) és fehérvári társai csak rohantak az eredmény után F: NN

Az első játékrészben azonban sem neki, sem Keserűnek nem kellett védést bemutatnia. A félidő derekán Dinnyés próbálkozott, de távoli kísérlete célt tévesztett. A középpályás nem sokkal később hajszálpontos indítással ugratta ki Kojnokot, a szélső átemelte a kifutó Keserűt, de a játékszer fölé szállt. A másik oldalon Hanzl veszélyeztetett, ez az átlövés sem talált kaput. A szünetben Tímár Krisztián támadó poszton frissített, a piros-kékek azonban továbbra is csak helyzetekig jutottak. Az Ódor centerezésére berobbanó Szalai perdítése a felső lécen csattant, míg Kojnok a tizenhatoson belülről mellé durrantott. A másik oldalon Szabó Zsolt sarkazását védte Gundel-Takács, ám Kalász lövésénél már ő sem segíthetett: a pápai játékos előtt behátráltak a védők, aki 18 méterről okosan helyezett a jobb alsóba, 0-1. A csereként beállt Baldauf eldönthette volna a mérkőzést, de a két méterre nőtt fehérvári hálóőr kipiszkálta a bal alsóba tartó labdáját. Tíz perccel a vége előtt aztán mégis megpecsételődött a hazaiak sorsa, Vágó egy lerántás után megkapta második sárgáját, a szabadrúgást pedig Hanzl tekerte 20-ról a bal felsőbe, 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában