Alba Fehérvár KC

2019.09.20. 20:04

Megtartanák a jó formát

Az Alba Fehérvár KC csapata a női kézilabda K&H Liga 4. fordulójában az újonc Szombathelyi KKA ellen lép pályára szombat este 18 órakor az Aréna Savariában.

Káldor András

A Győr ellen mutatott játékra lesz ismét szükség Fotó: PT

Az biztos, hogy a vendéglátóknál több régi ismerőssel is találkozhatnak a fehérvári lányok, hiszen Sipeki Flóra 2015 és 2017 között védte az AFKC kapuját, Mayer Szabina 2013-tól 2018-ig volt a gárda oszlopos tagja, míg Biljana Filipovic-Bandelier két idényen keresztül erősítette az együttest.

Mindenesetre két éve már összefutott a két csapat a Magyar Kupában, és azt az összecsapást 31-27-re megnyerték Deli Rita vezetőedző tanítványai. Azóta a Perint-parti alakulat első lett az NBI/B Nyugati csoportjában, feljutott az NB I-be, és több ismert kézilabdázót igazolva jelentősen átalakított csapattal vágott neki az idénynek.

A Győr ellen mutatott játékra
lesz ismét szükség Fotó: PT

– Azért sem számíthatunk könnyű találkozóra, mert ez lesz ellenfelünk első hazai fellépése. Örülök, hogy egy ilyen Győr elleni mérkőzés után megyünk, mert azt a tempót, amelyet kikényszerített belőlünk az ETO, szeretnénk megismételni Szombathelyen is, és természetesen arra készülünk, hogy elhozzuk mind a két pontot. – fogalmazott a mérkőzés előtt Deli Rita, az AFKC szakvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában