A gól hiányzott

2019.08.18. 22:40

Nyílt sisakos küzdelmet hozott a Veszprém és a kis Vidi találkozója

Gólt nem, de nagy küzdelmet hozott a szomszédvárak csatája.

BK

Gólt nem, de nagy küzdelmet hozott a szomszédvárak csatája F.: PK

VLS Veszprém–Mol Fehérvár FC II 0-0

Veszprém, 450 néző.

Vezette: Juhász Bálint.

Veszprém: Ruzsik – Felber, Dobsa, Gulyás, Füleki (Venczel), Gálfi (Szabó B.), Somogyi, Molnár B., Vass, Lőrincz (Bencze), Kiliti.

Vezetőedző: Pető Tamás.

Mol Fehérvár FC II: Kovács D. – Rus, Gyürki (Horváth M.), Pápai (Szalai P.), Major, Galacs, Ódor, Tarnóczi, Tamás, Kojnok (Molnár M.), Dinnyés. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Az első kisebb helyzetre a 9. percig kellett várni, Lőrincz keresztlabdáját Molnár B. próbálta kapura lőni, de szögletre mentettek a Fehérvár védői. Áttevődött a játék a Vidi térfelére, a kulturáltan futballozó hazaiak játékából gyakorlatilag csak a gól hiányzott. Az utolsó negyedórában magára talált a vendégcsapat, a 34. percben Felber lerántotta Gyürkit a 16-os vonal közelében, a játékvezető azonban nem tizenegyest, hanem szabadrúgást ítélt. A 35. percben Kojnok lőtt 17 méterről, az első NB-s meccsén védő Ruzsik Ferenc viszont a helyén volt. A 40. percben Galacs harcolt ki szabadrúgást, amit Pápai tekert kapura, a veszprémi hálóőr viszont a mezőnybe öklözött. A 42. percben Pápai ívelt szabadrúgásból a hosszú sarok felé, amiről a berobbanó Kojnok centikkel maradt.

Gólt nem, de nagy küzdelmet hozott a szomszédvárak csatája F.: PK

A szünet után Molnár B. jó ütemben ugratta ki Vasst, aki az alapvonalról remekül centerezett, de Füleki hatalmas helyzetben a visszavetődő kapusba lőtt. Molnár B. a jobbösszekötő helyről veszélyeztetett, majd Gálfi cikázott végig a vendégvédők gyűrűjében és a 16-osról tekert a hosszú felső sarok felé, de Kovács hatalmas bravúrral hárított. Később többen is kezezést láttak a fehérvári 16-oson belül, a játékvezető sípja megint néma maradt. A 79. percben a Fehérvár végezhetett el szögletet jobb oldalról, a vendégek fejesét Venczel a gólvonalról fejelte ki. Szétszakadt a pálya a hajrára, mindkét gárda eldönthette volna a három pont sorsát.

Tímár Krisztián: – Kicsit álmosan kezdtünk magunkhoz képest, az ivószünet után viszont átvettük a játék irányítását. A második félidő elején el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Mindkét csapat felvállalta a támadófocit, rengeteg akció alakult ki. Igazságos eredmény született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában