Bicskei TC–Puskás Akadémia FC II

2019.08.05. 19:46

Két gól itt, két gól ott – döntetlen a derbin

A labdarúgó NB III Nyugat csoportjának nyitófordulója rögtön pikáns találkozóval indult, melyen a 2012 óta a megyei első osztályban szereplő Bicskei TC egy pontot otthon tartott a Puskás Akadémia második csapata ellen.

Káldor András

Komáromi György (fehér) bal lába életveszélyes volt Fotó: PFLA

Bicskei TC–Puskás Akadémia FC II 2-2 (1-2)

Bicske, 500 néző.

Vezette: Leél-Őssy Á. (Hofbauer, Varga G.)

Bicske: Zelizi – Adorján, Sötét, Nagy T., Madarász – Molnár V., Dencinger (Lak, 78.) – Tornyai T. (Farkas O., 66.), Varga Z., Peinlich (Móri, 73.) – Rigó. Szakmai igazgató: Vukmir Dragan.

PAFC II: Laky – Posztobányi (Papp K., 46.), Papp M., Koch A., Papp L. (Körmendi, 60.) – Magyar, Ominger – Skri­bek, Komáromi – Kiszely (Ganbajar, 60.), Tamás N.

Vezetőedző: Szélesi Zoltán.

Gól: Varga Z. (16.), Tornyai (58.), ill. Komáromi (32.), Skri­bek (45.)

Jók: Dencinger, Nagy T., Varga Z., Molnár V., illetve Papp M, Komáromi, Tamás N., Magyar.

Komáromi György (fehér) bal lába életveszélyes volt Fotó: PFLA

A nagy meleg miatti óvatos, tapogatózó kezdés cirka tíz percig tartott, ekkor Kiszely Dominik lőtt kapura, de Zelizi Patrik számára ez nem okozott különösebb gondot, majd Ominger Gergő próbálkozása szállt mellé. A 15. percben még csak tesztelte Varga Zoltán a vendégek hálóőrét, majd egy perccel később Madarász Ádám beadását egy igazítás után a hosszú sarokba vágta, 1-0. Két perc elteltével ismét Varga előtt adódott lehetőség, de centikkel tévedett. A 32. percben Magyar Zsolt szabadrúgását Papp Milán az ötös sarkától visszafejelte az egyedül hagyott Komáromi Györgynek, aki 12 méterről a bal alsó sarokba továbbított, 1-1. Egy perc múlva, újabb szabadrúgást követően Kiszely a lécet találta telibe. A 44. percben Skribek Allen forgolódott a 16-os előtt, majd lövésre szánta el magát, a labda pedig a kapu bal oldalában kötött ki, 1-2. Az 58. percben Varga futott el a bal oldalon, hajszálpontos beadását a berobbanó Tornyai Tamás fejelte a hálóba, 2-2. A 72. percben Komáromi szabadrúgása a kapufáról a mezőnybe vágódott vissza. A 77. percben Varga remek indításával Móri Tamás lépett ki, ám a kifutó Laky László nagyot mentett.

Tudósított: Venczel József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában