labdarúgás

2019.08.12. 18:41

Három pont Hévízről

Megszerezték első győzelmüket az újonc bicskeiek a labdarúgó NB III Nyugat csoportjában.

Góth Imre

Rigó Gábor (fehér) gólja eldöntötte a mérkőzést Fotó: Varga A.

Hévíz SK–Bicskei TC 0-2 (0-1)

Bicske: Zelizi – Adorján, Nagy T., Molnár V., Varga Z. – Sötét, Madarász, Peinlich (Farkas M.), Radó – Rigó (Móri), Tornyai (Dencinger). Szakmai ig.: Vukmir Dragan.

Gólszerzők: Peinlich (44.), Rigó (59.)

A mérkőzést vendégziccerek vezették fel, majd Pajor és Vass révén a Hévíz is veszélyeztetett. A 20. percben megzörrent a háló Tornyai felső léces lövésénél, de kezezés miatt a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást. Pajortól és Vasstól is indult egy-egy szép akció, de ahogy lenni szokott, egy gyors ellentámadásból Peinlich a közvetlen védelmen átverekedte magát és az ötösről szép gólt szerzett, 0-1.

Rigó Gábor (fehér) gólja eldöntötte a mérkőzést Fotó: Varga A.

Fordulás után sokat élénkült a találkozó, az 59. percben bal szélről a középen álló Rigóhoz szállt a labda, aki védhetetlenül helyezett a hálóba, 0-2. Negyedóra múlva Czirjék bravúrral ütötte ki Farkas jól eltalált lövését. A hazaiaktól Tóth Gergő szabadrúgása, majd Pajor közeli lökete okozott riadalmat a csapatukat idegenbe is elkísérő BTC-szurkolóknál.

A két újonc gárda küzdelmét a jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően a Fejér megyeiek nyerték.

Vukmir Dragan:

– Két jól felkészült csapat győzelemre éhesen játszott. Mindkét oldalon adódott legalább két-három gólszerzési lehetőség, mi értékesítettük a mieinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában