mlsz

2019.07.19. 18:37

Változások a harmadik vonalban

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságán közzétették a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok névsorát, valamint kialakult a megye I. osztályú U19-es pontvadászat mezőnye is.

Káldor András

Tavaly a Dinnyés (bordó) oda-vissza verte az Alcsútdobozt F.: KRI

A harmadik vonalban, mint ismeretes, a Bicske II, az Iszkaszentgyörgy és a Nagyvenyim együttesei harcolták ki a bajnoki címet. Közülük csupán a bicskeiek vállalták a magasabb osztályban való szereplést. Annak dacára, hogy a lehetőség adva volt, az Iszkaszentgyörgy, a Söréd, a Dinnyés, a Nagyvenyim és a Zichyújfalu sem élt azzal, hogy a megyei II. osztályban folytassa. Innen a Pázmánd és a Sárszent­ágota esett ki az év végén, így ez a két alakulat egészen biztosan tagja lesz a mezőnynek. Új színfoltként az előző idényben még a megyei I. osztályban vitézkedő, ám idejekorán – már szeptemberben – a bajnoki küzdelmektől visszalépő Polgárdi VSE elindul a harmadosztályban. Nincs egy éve tehát, hogy új alapokra helyezték a sport­ágat, ígéretük szerint az utánpótlásra fókuszálva építkeznek, és megpróbálnak lépésről lépésre feljebb kerülni. A Mezőfalva – amely a megyei I. osztály 10. helyén zárt tavasszal – a héten jelentette be, hogy „újoncként” lesz tagja a harmadik vonalnak. Egy új csapat neve fedezhető fel a listán, a Déli csoport bajnoka, a Vajta indít egy II. számú csapatot is a megye III-ban. Jelenleg úgy néz ki tehát, hogy két 12-es és egy 13 csapatos csoportot alakítanak ki.

Tavaly a Dinnyés (bordó) oda-vissza verte az Alcsútdobozt F.: KRI

A megye III. osztály mezőnye: Alap, Alcsútdoboz, Cece, Csabdi, Csákberény, Csókakő, Dég, Dinnyés, Etyek, Gyúró, Iszkaszentgyörgy, Jenő, Kajászó, Kisapostag, Kőszárhegy, Kulcs, Lajoskomárom II, Lovasberény, Magyaralmás, Me­zőfalva, Mezőszilas, Nádasdladány, Nagylók, Nagyvenyim, Pázmánd, Polgárdi, Rácalmás, Sárkeresztes, Sárszentágota, Sárszentmihály, Söréd, Tác-Csősz, Tordas II, Újbarok ,Vajta II, Vértesacsa, Videoton Baráti Kör, Zichyújfalu.

A megyei I. osztályú U19-es bajnokságot sokak számára emlékezetes hajrával a Bicske nyerte a Mór és a Sárbogárd előtt.

Az idei megmérettetésre pedig az alábbi csapatok neveztek: DUFK, Kisláng-Telmex, Mór, Flavus Velence, Enyingi VSE, Lajoskomárom, Polgárdi VSE, Videoton Baráti Kör, Ercsi Kinizsi, Martonvásár Mustang, Sárbogárd, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Mezőfalva, Szár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában