Európa-liga

2019.07.08. 19:20

Papírmunka hátráltatja a MOL Fehérvár FC riválisát

Bürokratikus okok következménye, hogy az FK Zeta két új igazolása sem léphet pályára a Mol Fehérvár FC elleni Európa-liga-selejtező első mérkőzésén.

Dévai N. Csaba

Balogh Norbert Fehérváron térhet vissza az NB I-be

Fotó: NSO

Három nappal a csütörtöki, Podgoricában rendezett odavágó előtt röppent fel a hír, hogy a két, egyaránt a montenegrói első osztályban vitézkedő Rudartól érkező középpályás, Alphonse Soppo és Elom Nya-Vedji papírjai nem állnak készen. A játékengedélyük hiányában távol maradó játékosok tovább rontják az egyébként sem esélyes, a montenegrói bajnokságot legutóbb harmadik helyen befejező Zeta esélyeit.

Balogh Norbert Fehérváron térhet vissza az NB I-be
Fotó: NSO

A Fehérvár háza tájáról ezzel egy időben Balogh Norberttel, a válogatott jelenleg Palermóban futballozó középpályásával kapcsolatban érkeznek hírek: a piros-kékek a legaktívabb magyarországi kérői a 23 éves játékosnak. Balogh – magyar futballisták több évtizedes sormintájába passzolva – nem igazán tudta megvetni lábát Olaszországban, legutóbb például Ciprusra adták kölcsön. A magyar játékost ma 600 ezer euróra taksálják, ami komoly visszaesés 2,2 milliós, 2016-os vételárához képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában