női foci

2019.06.16. 07:30

Vereség a visszavágón

A MOL Vidi FC női labdarúgócsapata hiába próbált faragni ötgólos hátrányából, idegenben is a Szent Mihály FC együttese bizonyult jobbnak, kiharcolva ezzel az NB I-es tagságot.

Káldor András

Földvári Fanniéknak (piros) nem volt esélyük a fordításra Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Mol Vidi FC–Szent Mihály 1-4 (0-3)

V: Juhász D. (Kovács G., Gyűrűsi)

Mol Vidi FC: Kollár (Németh N.) – Orgoványi, Trampler, Szabó II Bernadett, Jánosi N – Szabó I Bernadett, Földvári, Császár (Kántor), Szehofner – Janus (Pécsi), Romanoczki. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Szent Mihály: Skoric (Jankulár) – Miron, Boros, Szil (Zimányi Kovács), Görög – Koprena, Bartalis, Temesváry (Sávai), Lipták (Vass) – Micic, Török. Vezetőedző: Hódi Mihály Gól: Trampler (65.), ill. Lipták (5.), Bartalis (21.), Boros (23.), Zimányi Kovács (74.)

Földvári Fanniéknak (piros) nem volt esélyük a fordításra
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Továbbjutott: a Szent Mihály 10-2-es összesítéssel

A két csapat eddig három alkalommal találkozott, és ezen mérkőzések többségében a Szent Mihály csapatának sikerével zárultak. Ebben bíztak a vendégek az NB I-be jutásért folytatott páros csata visszavágóján is, és az összecsapás előtti megérzéseik beigazolódni látszottak, hiszen már az előző kilencven perc elején betaláló Lipták Lilla révén az 5. percben vezetéshez jutottak a piros-sárgák. Ezt aztán még az első játékrészben megfejelték, eldöntve a fontosabb kérdéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában