kézilabda

2019.06.30. 21:25

Súlyosan megsérült Varga Emőke

Az Alba Fehérvár KC 19 éves kézilabdázója keresztszalag-szakadást szenvedett.

Nagy Péter

Legközelebb jövő tavasszal játszhat újra a beállós Fotó: M4sport

Afentaler Sára után újabb játékosát veszítette el az NB I-es női kézilabda-bajnokságban szereplő Alba Fehérvár együttese, Varga Emőke a győri Európa-bajnokságra készülő magyar juniorválogatott tagjaként szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást az érdi Négy Nemzet-tornán.

A 19 esztendős beállós a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzés legelején maradt lent a parketten, s rögtön lehetett látni, hogy nagy a baj. Az első információk arról szóltak, hogy az egykori győri tehetségnek leszakadt egy porc a térdében, de az orvosi vizsgálatok felülírták e diagnózist. Az ifjú kézist a hírek szerint már meg is operálták.

Legközelebb jövő tavasszal játszhat újra a beállós
Fotó: M4sport

Varga januárban, a több játéklehetőség reményében érkezett a Verseci útra az ETO-tól, de úgy néz ki, legközelebb már csak tavasszal, az idény végén láthatjuk őt újra kék-fehér mezben. A fehérvári szakvezetésnek így valószínűleg ismét körül kell nézni a piacon.

Az FKC-ra amúgy tényleg rájár a rúd, anno az immáron érdi Alexandra Nascimento is rehabilitációval kezdte első albás idényét, miután sérülten érkezett Vácról. Az más kérdés, hogy a világ legjobbjának választott brazil szélső így is jó vásárnak bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában