Az NB III-ért hajtanak

2019.06.08. 12:00

Hatalmas lehetőség előtt áll a megyei I. osztály élén végző Bicskei TC csapata

A gárda az NB III-ba jutásért játszik két meccsből álló osztályozót a Tatabánya SC együttesével. Az első találkozót vasárnap 17.30-kor hazai pályán rendezik.

Káldor András

Varga Zoltán (b) rutinjára nagy szüksége lesz a Bicskének F: KRI

A Bicskei TC csapata hallatlanul magabiztosan, tizenkét pontos előnnyel nyerte a megye egyes pontvadászatot a Sárosd Kronos Sport és a Mór csapatait megelőzve. A Vukmir Dragan vezetőedző által irányított kék-sárgák szurkolói közül már csak az idősebbek emlékezhetnek arra, hogy az 1995/96-os idényben szerepeltek kedvenceik a magyar labdarúgás harmadik vonalában.

Varga Zoltán (b) rutinjára nagy
szüksége lesz a Bicskének F: KRI

Így aztán érthetően fokozott várakozás előzi meg a szomszédvár, a Komárom-Esztergom megyei bajnok Tatabánya SC elleni osztályozót, mely az NB III-ba jutásról dönt. A nagy múltú bányászcsapat utódai a Bicskéhez hasonlóan állva hagyták az Atlasz Geodézia megyei I. osztály mezőnyét, és tizenhárom pontot vertek rá az őket üldöző Oroszlány csapatára. – Jól ismerem leendő ellenfelünket, játszottunk velük korábban felkészülési mérkőzést, valamint kellő információnk van róluk – hangsúlyozta Vukmir mester, aki természetesen bizakodóan tekint a meccs elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában