AV19

2019.05.02. 18:49

Újabb kék-fehér erősítés érkezett

Gőz­erővel készül az elkövetkező szezonra a Fehérvár AV19 jégkorongegyüttes menedzsmentje, ezúttal az amerikai Andrew Yogan érkezését jelentették be.

Dévai N. Csaba

Szeptembertől már fehérvári színekben onthatja a gólokat

Fotó: TT.com

A szezon végeztével az idegenlégiósok közül igen sokan, név szerint Zack Phillips, Mac Carruth, Tero Koskiranta, Arttu Luttinen és Tuomas Vänttinen is elhagyták ilyen-olyan okból a fehérvári hokiklubot, alaposan feladva a leckét a vezetőségnek. A helyükre áprilisban két játékost, a kanadai Scott Timminst és a finn Mikko Lehtonent csábították az együtteshez, míg Andrew Yogan személyében az első májusi érkezőt tisztelhetjük. A 27 éves center karrierjének jelentős részét Észak-Amerikában töltötte, AHL-es és ECHL-es csaptok között ingázva, míg Európában a legutóbbi két szezon során játszott, az Innsbruck gárdáját erősítve.

Szeptembertől már fehérvári színekben onthatja a gólokat
Fotó: TT.com

Nem is ment rosszul neki, első szezonjában 60 mérkőzésen 63, a második szezonban 52 meccsen 61 pontot szerzett – más kérdés, hogy csapata végül nem érte el a rájátszást érő helyek egyikét. Reményeink szerint ez a Volánnál eltöltött időszak alatt másképp lesz, és a jelenleg formálódó alakulat az ideihez hasonlóan jövőre is a legjobb nyolc között szerepel majd a középszakasz végeztével. Addig azonban még sok feladat vár vezetőségre és játékosokra egyaránt, hogy az érkezőkkel együtt mindenkinek megtalálják a helyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában